ORION SEARCH INTERNATIONAL AS
English
 
 
 
 
 
VÅRE KONSULENTER
Helge Frisch - Partner
 
 
Helena Frustøl - Researcher (deltid)
 
 
Camilla Gustavsen - Researcher (deltid)
 
 
Kristian Knudsen - Partner
 
 
Jannicke Martinsen - Daglig leder/Senior rådgiver
 
 
Geir Olderbakk - Rådgiver
 
 
Trond Rønningen - Partner
 
 
Silje Sandberg - Rådgiver/Researcher
 
 
Alan Steven - Økonomi & administrasjon
 
 
Tore Svalastog - Partner
 
 
Svein I. Sørensen - Partner
 
 
Pontus Ueland  - Researcher
 
 
Celin Voldsæter - Researcher
 
 
 
 
 • Helge Frisch - Partner
  Helge Frisch har 11 års erfaring som hodejeger, og var med å starte Orion Search International AS i 2004. Han har jobbet med et bredt spekter av kunder og funksjoner, men med hovedvekt på leder- og spesialist stillinger innen marketing/ kommunikasjon, digital kompetanse salg/ salgsledelse og forretningsutvikling.

  Helge Frisch har sin bakgrunn fra medie/kommunikasjons- bransjen, og kom fra stilling som administrerende direktør for Vizeum Norge AS. Han var med på å etablere og bygge opp selskapet, og ledet selskapet i ca 12 år. I tillegg har Helge jobbet fem år i Carat, samt ett år i Bates Reklamebyrå.

  Hans utdannelse er innen markedsføring/ kommunikasjon fra Norges Markedshøyskole/IFM, nå en del av BI. I tillegg er han utdannet ved Befalsskolen for Kystartilleriet og jobbet som instruktør ved denne skolen i ett år etter avsluttet plikttjeneste.

  Helge er sertifisert bruker av SHL sine testverktøy (OPQ), Cut-e og Mater management sine testverktøy (MPA, EASI, ACE) . Helge har i alle år vært aktiv i bransjeforeninger og bransjerelaterte forhold (styremedlem og medlem i ulike komiteer i Mediaforum og Markedsføringsforeningen i Oslo (MFO), og Mediebyråforeningen (MBF). Helge har, og har hatt, styreverv i ulike eksterne selskaper.

   
   
 • Helena Frustøl - Researcher (deltid)
  Helena startet som researcher i Orion høsten 2016, og arbeider i dag på deltid i tillegg til studier. Hun arbeider i hovedsak med search innen finans, og jobber tett med konsulent i de første fasene av rekrutteringsprosessen. Hovedoppgavene er å søke opp og kontakte relevante kandidater for den aktuelle stillingen.

  Helena går på masterstudiet for Arbeids- og Organisasjonspsykologi, og har fra tidligere en bachelorgrad i samme emne. Under studietiden har hun vært med i opprettelsen av en praksisrettet studentorganisasjon og påtatt seg relevant engasjement som økonomiansvarlig og studentkonsulent for ulike studentorganisasjoner. Her har hun tilegnet seg erfaring innen organisasjonsteori, -utvikling og rekruttering. Helena har fra tidligere arbeidserfaring innen service, administrasjon og produksjon.
   
   
 • Camilla Gustavsen - Researcher (deltid)
  Camilla har jobbet som Researcher i Orion Search International siden høsten 2016, og arbeider i dag deltid i tillegg til studier. Hun jobber i hovedsak med stillinger innen økonomi og finans, og samarbeider tett med konsulenten i rekrutteringsprosessen. Searcharbeidet tar sikte på å identifisere og lokalisere de kandidatene som best passer til den konkrete stillingsbeskrivelsen. Gjennom en grundig analyse av oppdragsgivers behov, samt analyse av relevante miljøer og bransjer for stillingen avdekker og kontakter hun de kandidatene vi ønsker å invitere inn i prosessen.

  Camilla tar for tiden en mastergrad i siviløkonomi med spesialisering innen strategi og økonomisk styring. Under studietiden har hun vært aktiv i flere frivillige verv og har blant annet vært styremedlem i studentorganisasjonen til Econa. Camilla har tidligere arbeidserfaring innen salg og kundebehandling som møtebooker i Forvaltningshuset og kunderådgiver i Teller/Nets.
   
   
 • Kristian Knudsen - Partner
  Kristian Knudsen har solid ledererfaring, og har vært en sentral aktør i rekrutteringsbransjen i snart 15 år. Kristian jobber primært med styrerekruttering, lederrekruttering, og teamprosesser i tillegg til daglig ledelse av Orion Search International. Kristian etablerte Cultivator AS i 2002 som senere fusjonerte med Orion Search International AS. Hans brede bransjeerfaring inkluderer FMCG, retail, industri, bil, bank og finans. Typiske rekrutteringsoppdrag er Administrerende direktør, CFO, Markedsdirektør mm.

  Kristian har lang erfaring innen ledelse og kjededrift i bilbransjen. Han har 7 år bak seg som leder for detaljvirksomheten til Bertel O Steen AS i Oslo/Akershus og 6 år som ansvarlig for importorganisasjonen til Mercedes Benz i Norge. Han har vært Adm. Dir. for Vector Bilforum og Aerogruppen.

  Han er utdannet Siviløkonom fra BI, og har i tillegg deltatt på en rekke lederutviklingsprogrammer som en del av konsernledelsen i Bertel O. Steen AS.

  Kristian er i dag Managing Partner for Orion Search International AS.
   
   
   
 • Jannicke Martinsen - Daglig leder/Senior rådgiver
  Jannicke har 11 års erfaring fra rekruttering på alle organisatoriske nivåer og innen en rekke bransjer, gjennom 8 år som konsulent og rådgiver, og 4 år som HR Manager i data- og analyseselskapet Bisnode.

  Jannicke har jobbet særlig med stillinger innen fagområdene salg (tyngre løsningssalg), marketing og logistikk, men også spesialiststillinger innen analyse, IT og produkt.

  Som konsulent har Jannicke særlig erfaring fra varehandel/FMCG, life science/helsefaglig og Byggevare.

  Som HR Manager har Jannicke erfaring fra endrings- og teamprosesser, engasjementundersøkelser, fasilitering av workshops, kompetanseutvikling, arbeidsrett, talentkartlegging, etterfølgerplanlegging m.m.

  Jannicke er utdannet Sivilmarkedsfører (master) fra BI med spesialisering i ledelse i tillegg til grunnfag og mellomfag Sosiologi fra Universitetet i Oslo, med spesialisering innen arbeidsliv.
   
   
 • Geir Olderbakk - Rådgiver
  Geir Olderbakk begynte i rekrutteringsbransjen i 2000 hos Solér Search & Consulting, og har senere arbeidet i Solér Executive, Bedriftskompetanse og Hudson Global Resources.

  Før dette jobbet han som etterforsker og leder ved Oslo politidistrikt, KRIPOS og ØKOKRIM.

  Geir er utdannet ved Politihøgskolen, og er sertifisert på de psykologiske verktøyene Cattells 16PF og Shapes.


   
   
 • Trond Rønningen - Partner
  Trond startet med rekruttering i selskapet Solér Search & Consulting AS i 1995 hvor han var partner og daglig leder. Etter at selskapet ble solgt til Tmp Worldwide i 2001, valgte han å bli med de nye eierne et år før han etablerte Prementor AS i 2002.

  Trond har siden 2004 vært partner i Orion Search International AS. Med nærmere 20 år i bransjen, har han jobbet med både search og selection av ledere, mellomledere og spesialister innen varehandel, konsulent, industri, IT/Telecom og bank/forsikring. Trond har før dette, 7 års ledererfaring fra ulike stillinger innen varehandel og Forsvaret.

  Han har utdannelse innen økonomi/administrasjon, Forsvaret og er sertifisert bruker av flere analyseverktøy innen rekruttering, team-og lederutvikling.

   
   
 • Silje Sandberg - Rådgiver/Researcher
  Silje jobber på tvers av bransjer, og kartlegger kompetansemiljøer, lager analyser og kravspesifisering samt bidrar til at prosessen, fram til en mindre gruppe toppkandidater, kan presenteres for konsulenten og kunden.

  Silje kommer fra en mastergrad i Leadership & Organizational Psychology på Handelshøyskolen BI. Hun skrev masteroppgaven sin om oppfattet karrieresuksess og motivasjon, og har tidligere en bachelor i PR- og Kommunikasjon, også fra BI. Gjennom studietiden har Silje påtatt seg en rekke relevante engasjement, eksempelvis som leder for linjeforeningen for PR- og Kommunikasjon. Hun har også vært prosjektleder i Public Relations Campaign Strategies, og jobbet som Research-assistant på Handelshøyskolen BI.

   
   
 • Alan Steven - Økonomi & administrasjon

  Alan Steven har jobbet i Orion Search International AS, tidligere Cultivator, siden høsten 2006. Han har ansvar for alt innen regnskap, lønn/personal og administrasjon.


  Alans hovedoppgaver inkludere blant annet kundereskontro/leverandørreskontro, fakturering, månedsavslutning/årsregnskap, lønn, innkjøp og all administrasjon.

  Alan er fra Skottland og har bodd i Norge siden september 2005. Han har flere års erfaring med administrasjon og innkjøp fra Universitetet i Glasgow.

   
   
 • Tore Svalastog - Partner
  Tore har mangeårig erfaring med rekruttering fra sin tid i Hudson Global Resources (tidligere Solér Search & Selection) og Orion Search International. Han har erfaring med flere bransjer, blant annet innen IT, varehandel og industri/produksjon. Han rekrutterer medarbeidere fra spesialistnivå til høyere lederstillinger, og er sertifisert bruker av flere analyseverktøy innen rekruttering, team- og lederutvikling.

  Han har sin bakgrunn og utdannelse fra Forsvaret. Han har i tillegg en markedsføringsutdanning fra Norges Markedshøyskole. Videre har han lang erfaring med operativ ledelse innen salg og markedsføring fra IT- og Telecombransjen. Han har jobbet i selskaper som Canon, Hewlett Packard, Apple Computer og SuperOffice.


   
   
 • Svein I. Sørensen - Partner

   
   
 • Pontus Ueland  - Researcher

  Pontus har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse fra Høgskolen i Lillehammer og University of Northern British Columbia i Canada. Han har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI innen ledelse og organisasjonspsykologi, og har skrevet masteroppgave om kandidatens opplevelse av ulike intervjuformer. I løpet av studietiden, har Pontus hatt internships hos både Gjensidige og Sparebank 1 innenfor HR.

  Pontus jobber hovedsakelig innenfor områdene digital, FMCG/retail og økonomi med aktivt search og kontaktarbeid etter aktuelle kandidater, samt bransje og miljøkartlegging. Han står for den innledende kontakten med kandidatene og følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen.

   
   
 • Celin Voldsæter - Researcher
  Celin har jobbet i rekrutteringsbransjen siden 2006, og har sin bakgrunn fra BackerSkeie - Executive Search & Selection. I 2011 startet hun med rekruttering av fagspesialister, mellomledere og toppledere hos Orion Search. I rekrutteringsprosessen jobber hun tett med konsulenten i løsning av denne, som innebærer å søke opp, finne og kontakte relevante kandidater med nødvendig kompetanse til rekrutteringsoppdraget, og er ofte bindeledd mellom kandidat, konsulent og kunde.

  Celin jobber på tvers av bransjer, men har fokus på Retail, media/kommunikasjon samt digitale roller.

  Hun har grunnfag i sosiologi fra Universitetet i Oslo, tatt eksamen i kursene juridiske emner og markedsføring fra BI, Oslo, og for øyeblikket studerer hun bedriftsøkonomi på deltid.

   
   
    
 
 
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn